checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
30 augustus 2023

Santorini: het visitekaartje van de Griekse Eilanden

Je kent het plaatje vast wel: witgekalkte huisjes met blauwe koepels tegen een achtergrond van diepblauwe wateren en vulkanische kliffen. Dat is de schoonheid van Santorini, het visitekaartje van de Griekse Eilanden. Dit eiland is geboren uit een oeroude vulkaan. Het resultaat? Een uniek landschap met zwarte zandstranden – een ervaring die je nergens anders in Griekenland zult vinden!

Maar Santorini is meer dan slechts een ansichtkaart-achtige bestemming. Het is een plek vol met romantiek, perfect voor stelletjes die willen genieten van betoverende zonsondergangen en schilderachtige dorpjes met kronkelende straatjes. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke activiteiten zoals zeilen en duiken, jezelf wilt verwennen met heerlijke Griekse gerechten, of gewoon wilt ontspannen in de warme gastvrijheid van de lokale bevolking, Santorini heeft het allemaal.

Ook verblijven op een fotogenieke locatie in het mooie Santorini?
Wij hebben hieronder wat leuke tips voor je op een rijtje gezet!

Cliff Side

Het Cliff Side hotel in Santorini is een adembenemende accommodatie die de schoonheid van het eiland omarmt. Dit unieke hotel is genesteld op de kliffen en biedt prachtige uitzichten op de Egeïsche Zee. De kenmerkende witte architectuur met blauwe accenten past natuurlijk helemaal binnen het plaatje. De kamers en suites zijn comfortabel en stijlvol, met eigen balkons voor uitzicht op de zonsopgang. De zonsondergang transformeert de sfeer in een romantisch toevluchtsoord. Voor wie zoekt naar rust, schoonheid en luxe, belooft het "Cliff Side" hotel een betoverend en onvergetelijk verblijf op Santorini.

 

Suites of Gods

Suites of Gods is een exclusief toevluchtsoord met op maat gemaakte suites, waarin je handgemaakte meubels en een verfijnde inrichting kan verwachten. Gelegen tegen de prachtige kliffen van Santorini, bieden de suites panoramische uitzichten op de Egeïsche Zee en kan je genieten van de betoverende zonsondergangen. Elke suite, compleet met privéterras en jacuzzi, creëert een gevoel van exclusiviteit en rust. Suites of Gods is niet alleen luxe accommodatie, maar ook persoonlijk.

 

Krokos Villas

Typisch Santorini! Bekijk de prachtige Egeïsche Zee en het vulkanische eiland Nea Kameni vanuit je kamer. Of je nu ontspant bij het zwembad of geniet van traditionele gastvrijheid, hier kun je de essentie van het eiland ten volle ervaren.

 

Magma Resort

Het Magma Resort is een exclusieve bestemming die de balans tussen luxe en Griekse charme belichaamt. Gelegen aan de rand van de Egeïsche Zee, geniet je van adembenemende uitzichten en een serene sfeer. De combinatie van privéterrassen, uitstekende culinaire opties en eersteklas service maakt de ervaring onvergetelijk.