checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
28 juli 2023

Welkom bij Lavida Travel! Egypte is een prachtige bestemming met een rijke geschiedenis en adembenemende landschappen. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke vakantie-ervaring, hebben we een lijst samengesteld van de Top 10 hotels in Egypte. Deze accommodaties bieden allemaal een geweldig verblijf. Laten we ze samen ontdekken!

1. Hilton Marsa Alam Nubian

Gelegen aan de prachtige kust van de Rode Zee, biedt Hilton Marsa Alam Nubian een weelderig toevluchtsoord voor reizigers die op zoek zijn naar rust en ontspanning. Met zijn elegante kamers, uitstekende restaurants en spectaculair uitzicht op de zee, is dit resort de perfecte plek om te genieten van de Egyptische zon. Duikliefhebbers zullen blij zijn met de nabijheid van enkele van de beste duikplekken van Marsa Alam, terwijl de uitgestrekte zwembaden en weelderige tuinen een oase van rust bieden voor alle gasten.

2. Jaz Aquaviva

Voor een gezinsvriendelijke vakantie vol plezier en avontuur, is Jaz Aquaviva een uitstekende keuze. Met zijn uitgebreide aquapark vol spannende glijbanen en zwembaden, zullen de kinderen zich hier geen moment vervelen. Ouders kunnen ontspannen op het uitgestrekte zandstrand of genieten van een ontspannende massage in de spa. De prachtige Makadi-baai en het heldere water van de Rode Zee maken dit resort een paradijs voor strandliefhebbers.

3. Brayka Bay Resort

Ver weg van de drukte van het dagelijks leven, biedt Brayka Bay Resort een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Omringd door majestueuze bergen en kristalheldere wateren, kunnen gasten hier genieten van serene en ongerepte landschappen. Het privéstrand biedt de perfecte plek om te zonnebaden en te zwemmen, terwijl snorkelliefhebbers de kleurrijke onderwaterwereld kunnen verkennen.

4. TUI MAGIC LIFE Kalawy

TUI MAGIC LIFE Kalawy is een waar paradijs voor liefhebbers van actieve vakanties. Met een scala aan sportfaciliteiten, waaronder tennisbanen, beachvolleybal en windsurfen, is er altijd iets te doen voor gasten van alle leeftijden. Het resort biedt ook een uitgebreid animatieprogramma met leuke activiteiten en shows om de avonden te vullen. Voor ontspanning kunnen gasten genieten van de prachtige spa en het strand met uitzicht op de glinsterende Rode Zee.

5. Jaz Dar el Madina

Voor een authentieke Egyptische ervaring in een intieme setting is Jaz Dar el Madina de ideale keuze. Dit charmante resort is geïnspireerd op de traditionele architectuur van het oude Egypte en biedt een unieke sfeer. Gasten kunnen ontspannen aan het privéstrand, genieten van een rustige wandeling door de tuinen of deelnemen aan een traditionele theeceremonie. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat gasten zich thuis voelen.

6. Rixos Sharm el Sheikh

Met zijn elegante inrichting, uitstekende voorzieningen en prachtige locatie aan de kust van Sharm el Sheikh, biedt Rixos een ongeëvenaarde luxe ervaring. Gasten kunnen zich laten verwennen in de uitgebreide spa, genieten van verfijnde gerechten in de restaurants of ontspannen aan een van de vele zwembaden. Met uitzicht op de glinsterende Rode Zee en de majestueuze Sinaï-bergen, is dit resort een betoverende plek voor een onvergetelijke vakantie.

7. Panorama Bungalows

Gelegen aan een pittoreske baai in Hurghada, biedt Panorama Bungalows een perfecte balans tussen ontspanning en avontuur. Gasten kunnen genieten van een verfrissende duik in het zwembad, ontspannen op het strand met uitzicht op de azuurblauwe zee of deelnemen aan spannende watersportactiviteiten. Het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat aan alle wensen van de gasten wordt voldaan, waardoor het een uitstekende keuze is voor een geweldige vakantie.

8. Casa Mare Resort

Het gezellige Casa Mare Resort biedt een warme en gastvrije sfeer voor reizigers van alle leeftijden. Met een kindvriendelijk zwembad, animatieprogramma en speeltuin, zullen de jongere gasten zich hier zeker vermaken. Voor ontspanning kunnen volwassenen genieten van de rustige ambiance aan het strand of een verfrissende duik nemen in de kristalheldere wateren van de Rode Zee. Dit resort belooft een heerlijke vakantie voor het hele gezin.

9. TUI BLUE Crystal Bay Resort

TUI BLUE Crystal Bay Resort biedt een elegante en verfijnde vakantie-ervaring. Met zijn stijlvolle kamers, uitstekende culinaire opties en talloze activiteiten, zullen gasten hier genieten van een zorgeloos verblijf. Of je nu wilt ontspannen aan het strand, deelnemen aan watersporten of de omliggende bezienswaardigheden wilt verkennen, dit resort heeft voor elk wat wils.

10. Jaz Lamaya

Gelegen in Madinat Coraya, biedt Jaz Lamaya een aantrekkelijke combinatie van ontspanning en entertainment. Gasten kunnen genieten van het prachtige strand met uitzicht op de turquoise zee, deelnemen aan diverse sportactiviteiten of gewoon ontspannen in de weelderige tuinen van het resort. Met zijn vriendelijke personeel en gastvrije sfeer, zullen gasten hier een geweldige tijd beleven.

Of je nu ontspanning of avontuur zoekt, deze top 10 hotels in Egypte zullen aan je wensen voldoen. Boek je vakantie bij Lavida Travel en geniet van een geweldige tijd in Egypte!