checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
17 april 2023

Top 5 warmste bestemmingen in juli

Juli, de perfecte tijd van het jaar om te genieten van zon, zee en strand op verschillende prachtige vakantiebestemmingen wereldwijd. Met de warme temperaturen en de langere dagen is juli een populaire maand om op vakantie te gaan, te ontspannen onder de stralende zon en lekker vitamine D op te doen.


Warmste vakantiebestemmingen in juli:


Santorini – Griekenland

Santorini is een prachtig Grieks eiland in de Egeïsche Zee, bekend om zijn iconische witte gebouwen, blauwe koepels en adembenemende zonsondergangen. Santorini heeft een rijke geschiedenis en cultuur, met invloeden van oude beschavingen zoals de Minoïsche en Byzantijnse rijken. Het eiland staat bekend om zijn heerlijke lokale gerechten, zoals verse vis, tomaten en wijnen. Populaire activiteiten op Santorini zijn onder andere het verkennen van de schilderachtige dorpjes, het bezoeken van oude ruïnes, het ontspannen op de stranden en het genieten van spectaculaire zonsondergangen.

In juli is het weer in Santorini meestal heet en zonnig, met gemiddelde temperaturen die variëren van 23°C tot 30°C.

Santorini is een populaire vakantiebestemming voor honeymooners, stellen en reizigers die op zoek zijn naar een unieke en romantische ervaring. Ontdek het aanbod op Santorini!




Ibiza – Spanje

Ibiza is een wereldberoemd eiland in de Middellandse Zee, bekend om zijn bruisende nachtleven, prachtige stranden en levendige sfeer. Het eiland heeft voor elk wat wils, of je nu wilt feesten tot in de vroege uurtjes in de wereldberoemde nachtclubs, wilt ontspannen op de uitgestrekte zandstranden, of wilt genieten van de prachtige natuurlijke schoonheid en de rijke geschiedenis van het eiland. Ibiza staat ook bekend om zijn trendy boetieks, hippiemarkten en heerlijke mediterrane keuken.

In juli is het weer op Ibiza meestal warm en zonnig, met gemiddelde temperaturen die variëren van 22°C tot 29°C.

Wij bieden prachtige accommodaties aan, geschikt voor kinderen of juist Adults Only, lekker aan het strand en of met de mooiste zwembaden. Ontdek ons aanbod op Ibiza.




Hurghada – Egypte

Hurghada is een populaire badplaats aan de Rode Zee in Egypte, bekend om zijn kristalheldere wateren, kleurrijke koraalriffen en zonovergoten stranden. Hurghada is ook beroemd om zijn levendige nachtleven, met talloze restaurants, bars en clubs waar bezoekers kunnen genieten van entertainment en lokale gerechten. Het is een ideale bestemming voor zon- en strandliefhebbers, met veel luxe resorts en hotels langs de kustlijn. Naast watersporten zoals duiken, snorkelen en vissen, zijn er ook activiteiten zoals woestijnsafari's, kameeltochten en quadrijden in de nabijgelegen woestijn. Hurghada biedt ook de mogelijkheid om historische en culturele bezienswaardigheden in de omgeving te verkennen, zoals de oude stad Luxor en de tempels van Karnak en Luxor. Hurghada is een geliefde bestemming voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een combinatie van strandplezier, avontuur en culturele ontdekkingen.

In juli is het weer in Hurghada meestal heet, met temperaturen die kunnen oplopen tot boven de 35°C.

Nieuwsgierig geworden naar wat Hurghada jou te bieden heeft? Ontdek het aanbod!




Punta Cana – Dominicaanse Republiek

Punta Cana is een bekende vakantiebestemming aan de oostkust van de Dominicaanse Republiek. Punta Cana staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden, turquoise wateren en weelderige palmbomen waardoor het een paradijs is voor zon- en strandliefhebbers.

Bezoekers kunnen ook genieten van de lokale cultuur door het bezoeken van nabijgelegen dorpjes, markten en het proeven van de Dominicaanse keuken. Voor avontuurlijke reizigers zijn er mogelijkheden om ecotoerisme te ervaren, zoals het verkennen van nationale parken, grotten en watervallen in de omgeving. Punta Cana biedt een perfecte mix van ontspanning en avontuur, met prachtige stranden en een bruisende sfeer, waardoor het een populaire vakantiebestemming is voor reizigers van over de hele wereld.

In juli is het weer in Punta Cana doorgaans warm en vochtig, met temperaturen die variëren van 24°C tot 32°C.

Het is de thuisbasis van talloze luxe all-inclusive resorts en hotels, die een scala aan voorzieningen en activiteiten bieden, van watersporten zoals snorkelen, duiken en vissen, tot golfen op wereldklasse golfbanen. Bekijk gauw ons aanbod!




Kaapverdië

Kaapverdië is een eilandengroep voor de kust van West-Afrika. Het is een opkomende vakantiebestemming, met prachtige stranden, turquoise wateren, kleurrijke cultuur en een ontspannen sfeer. Met een tropisch klimaat, diverse landschappen, outdoor avontuur en gastvrije bevolking, is het een fascinerende vakantiebestemming voor zonliefhebbers, cultuurliefhebbers en avonturiers.

De eilanden van Kaapverdië in Afrika bieden zonnig weer het hele jaar door, met temperaturen in juli rond de 28-30°C. Het is een opkomende vakantiebestemming, met prachtige stranden, kleurrijke cultuur en een ontspannen sfeer.

Benieuwd geworden waar je kunt verblijven? Ontdek onze prachtige hotels!




Let op: Wij kunnen geen garantie geven op zon. Helaas hebben wij geen invloed op het weer.




.