checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
04 oktober 2023

Top Accommodaties voor 2024!

Het plannen van de perfecte vakantie is een kunst op zich, en met 2024 in aantocht, is het hoog tijd om je reisverlanglijst samen te stellen. Of je nu een fervente strandliefhebber, een ontdekkingsreiziger of een liefhebber van luxe bent, er is keuze genoeg. In deze blog nemen we je mee op reis langs de top 10 accommodaties die je moet overwegen voor jouw volgende vakantie. Wij spreken uit ervaring!

Seaside los Jameos - Lanzarote

Lanzarote, een van de Canarische Eilanden, trekt reizigers aan met zijn vulkanische landschappen en milde klimaat. Seaside Los Jameos is een betoverend resort dat de traditionele architectuur van het eiland combineert met moderne luxe. Hier kun je genieten van de prachtige stranden, weelderige tuinen en een ontspannen sfeer terwijl je de unieke charme van Lanzarote ontdekt.

Riu Funana - Kaapverdië

Kaapverdië wordt steeds populairder als vakantiebestemming, en Riu Funana is een van de beste resorts op het eiland Sal. Dit all-inclusive resort biedt uitstekend eten, prachtige zwembaden en een scala aan watersportactiviteiten. Ideaal voor gezinnen en stellen die willen genieten van de tropische sfeer.

Livingstone Jan Thiel Resort - Curaçao

Curaçao staat bekend om zijn kleurrijke architectuur en prachtige stranden, en Livingstone Jan Thiel Resort biedt de perfecte uitvalsbasis om het eiland te verkennen. Met ruime villa's, uitstekende voorzieningen en een ontspannen sfeer, is dit resort een paradijs voor wie op zoek is naar zon en zee.

Las Faluas - Gran Canaria

Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden en staat bekend om zijn diversiteit aan landschappen. Las Faluas is een betaalbaar maar comfortabel appartementencomplex in Playa del Inglés, ideaal als je wil genieten van het bruisende nachtleven en de prachtige stranden van het eiland.

Marble Stella Maris Ibiza - Spanje

Ibiza is een eiland dat bekend staat om zijn levendige feestscène, maar Marble Stella Maris biedt ook een rustige toevluchtsoord aan de westkust. Met elegante kamers, prachtige tuinen en een ontspannen sfeer, is dit resort perfect voor een ontspannen vakantie in stijl.

TUI Blue Sarigerme Park - Turkije

Turkije is een land vol geschiedenis en cultuur, en TUI Blue Sarigerme Park ligt aan de prachtige Turkse Rivièra. Dit resort biedt een combinatie van moderne luxe en traditionele charme, met uitstekend eten, een privéstrand en activiteiten voor het hele gezin.

Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire - Bonaire

Voor duikliefhebbers is Bonaire een paradijs onder water, en Chogogo Dive & Beach Resort biedt de ideale uitvalsbasis voor duikavonturen. Ontdek de prachtige koraalriffen en geniet van de ontspannen sfeer van dit resort op dit Caribische eiland.

Hilton Marsa Alam Nubian - Egypte

Egypte staat bekend om zijn rijke geschiedenis en prachtige onderwaterwereld. Hilton Marsa Alam Nubian is gelegen aan de Rode Zee en biedt luxe accommodaties, toegang tot een van 's werelds beste duiklocaties en een scala aan activiteiten voor het hele gezin.

Fergus Club Europa - Mallorca

Mallorca, een van de Balearen-eilanden, is een populaire vakantiebestemming, en Fergus Club Europa biedt een uitstekende ervaring op dit eiland. Met een scala aan zwembaden, restaurants en activiteiten voor alle leeftijden, is dit resort ideaal voor gezinnen die van de Spaanse zon willen genieten.

Garbi Ibiza & Spa - Ibiza

Voor wie op zoek is naar een luxe en trendy vakantie-ervaring, is Garbi Ibiza & Spa op Ibiza een uitstekende keuze. Dit boetiekhotel biedt stijlvolle kamers, een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en een geweldige spa-ervaring.

Ongeacht je vakantievoorkeuren, deze top accommodaties bieden genoeg mogelijkheden om je reisdromen werkelijkheid te maken. Begin dus maar met plannen en maak je klaar voor een jaar vol vakanties!