checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
14 december 2023

Vanaf mei 2024: RIU Turquoise en RIU Palace Mauritius

Stel je voor: kristalheldere wateren, zachte zandstranden en een exotisch paradijs wachten op je op het betoverende eiland Mauritius. En vanaf mei 2024 worden deze idyllische kusten verrijkt met  twee gloednieuwe RIU-hotels: RIU Palace Mauritius en RIU Turquoise. Deze hotels beloven een mix van exclusieve luxe en moderne verwennerij te bieden op dit tropische eiland. Laten we eens een diepe duik nemen in wat deze nieuwe toevoegingen te bieden hebben!

RIU Palace Mauritius: Perfecte adults-only

Stap in een wereld van exclusiviteit bij RIU Palace Mauritius. Dit adults-only resort verwent gasten met een uitzonderlijke ervaring aan de kust van Mauritius. Denk aan luxueuze kamers met een adembenemend uitzicht op de uitgestrekte oceaan en de imposante Le Morne Brabant. Geniet van een uitgebreid all-inclusive aanbod met meerdere eetgelegenheden die culinaire hoogstandjes serveren. Ontspan bij het zwembad, verwen jezelf met een spabehandeling of wandel langs de serene stranden. RIU Palace Mauritius biedt de perfecte mix van comfort en verfijning, ontworpen voor diegenen die ultieme ontspanning zoeken.

RIU Turquoise: Ook voor families

RIU Turquoise verwelkomt gasten in een moderne oase te midden van de natuurlijke pracht van Mauritius. Dit resort, geschikt voor alle leeftijden, biedt een breed scala aan voorzieningen en activiteiten. Van sportfaciliteiten zoals RiuFit tot de betoverende wereld van RiuLand voor jonge avonturiers, er is voor elk wat wils. De diverse eetgelegenheden beloven een smaakvolle reis door wereldse gerechten. Laat je verwennen in de wellnessfaciliteiten, neem deel aan watersporten aan het strand of verken de omgeving op een fietsavontuur. RIU Turquoise combineert modern comfort met de ongerepte schoonheid van Mauritius, waardoor gasten een diverse en onvergetelijke ervaring beleven.

 

Of je nu kiest voor de exclusieve luxe van RIU Palace Mauritius of voor de moderne verwennerij bij RIU Turquoise, deze accommodaties beloven een scala aan ervaringen die ontworpen zijn om je verblijf onvergetelijk te maken. Van serene ontspanning tot levendige activiteiten, deze hotels bieden alles wat je nodig hebt voor een betoverende vakantie op Mauritius. Boek gauw jouw vakantie naar Mauritius!