checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
20 september 2023

Ontspannen op vakantie? Hier moet je zijn!

Stress, hectiek en de dagelijkse sleur kunnen ons soms uitputten. Gelukkig is er een perfecte remedie voor deze moderne kwalen: een wellness vakantie. Stel je eens voor dat je wakker wordt in een luxueus hotel, omringd door prachtige landschappen, met de mogelijkheid om lekker de spa in te duiken voor een heerlijke wellness behandeling. Klinkt goed toch? In deze blog nemen we je mee op een reis naar vier vooraanstaande wellness hotels waar je je lichaam, geest en ziel weer in harmonie kunt brengen.

TUI BLUE Elounda Village

Kreta staat bekend om zijn betoverende landschappen en gastvrije sfeer. Het TUI BLUE Elounda Village hotel combineert deze twee elementen perfect om je een onvergetelijke wellness ervaring te bieden. Geniet van het panoramische uitzicht op de Middellandse Zee terwijl je jezelf verwent in de uitgebreide spa-faciliteiten van het resort. Met behandelingen geïnspireerd door oude Griekse rituelen, kun je jezelf onderdompelen in revitaliserende massages en schoonheidsbehandelingen. Na een dag van pure verwennerij, dineer je in een van de chique restaurants en geniet je van de lokale keuken met verse ingrediënten.

RIU Karamboa

Kaapverdië staat bekend om zijn witte zandstranden en kristalheldere wateren. RIU Karamboa op het eiland Boa Vista biedt een wellness ervaring die in harmonie is met de prachtige omgeving. De spa van het resort biedt een scala aan behandelingen, van massages met exotische oliën tot ontspannende gezichtsbehandelingen. Na je wellness-sessie kun je ontspannen aan het strand, genieten van de lokale cultuur in de nabijgelegen stad Sal Rei, of gewoon relaxen in je luxe accommodatie.

 

Sunis Kumkoy Beach Resort 

Turkije staat bekend om zijn warme gastvrijheid, en het Sunis Kumkoy Beach Resort in Side is geen uitzondering. Dit vijfsterrenresort biedt een oase van rust aan de Turkse Rivièra. Ontspan in de goed uitgeruste spa en laat je verwennen met traditionele Turkse hamams en aromatherapiebehandelingen. Daarnaast biedt het hotel verschillende sportfaciliteiten en een scala aan wellness-activiteiten om je energieker te voelen dan ooit tevoren.

Atlantic Hills

Tenerife, een van de Canarische Eilanden, staat bekend om zijn prachtige landschappen en het aangename klimaat het hele jaar door. Atlantic Hills in Tenerife biedt een uitzonderlijke wellness-ervaring, met een spa die is ontworpen om je te helpen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Geniet van behandelingen met uitzicht op de Atlantische Oceaan, ontspan in een van de verwarmde zwembaden of ga voor een verkwikkende wandeling in de weelderige tuinen van het resort. Hier kun je echt tot rust komen temidden van de natuurlijke schoonheid van Tenerife.

Een wellness vakantie is de perfecte manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en jezelf te verwennen. De hierboven genoemde hotels bieden allemaal unieke en onvergetelijke wellness-ervaringen. Dus, waar wacht je nog op? Boek je volgende vakantie en geef jezelf de rust en ontspanning die je verdient.