checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
07 mei 2024

Corendon herintroduceert Zanzibar als winterzonbestemming

Corendon heeft  aangekondigd dat Zanzibar weer wordt opgenomen als winterzonbestemming in het reisaanbod. Vanaf 27 oktober tot eind maart 2025 kunnen vakantiegangers genieten van rechtstreekse vluchten van KLM naar het exotische eiland. De vluchten vertrekken twee keer per week, op donderdag en zondag, vanaf luchthaven Schiphol.

De reisorganisatie biedt een groot aanbod aan accommodaties aan op het eiland, variërend van vier- tot vijfsterrenhotels. Gasten kunnen kiezen uit opties van logies met ontbijt tot all-inclusive arrangementen, zodat er voor elke reiziger een passende optie is.

Zanzibar: een gevarieerde tropische bestemming

Zanzibar is een paradijs voor snorkelaars en duikers. Naast het genieten van de betoverende witte zandstranden en helderblauw water, kunnen bezoekers ook de natuur en cultuur van het eiland ontdekken. Een hoogtepunt is een bezoek aan het Jozani Forest National Park, waar de zeldzame rode franjeaap in zijn natuurlijke omgeving te bewonderen is.

Stone Town, het historische hart van Zanzibar-Stad, is een must-see voor cultuurliefhebbers. Dit levendige oude centrum, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, herbergt een rijke geschiedenis en is een fascinerende bestemming voor reizigers die op zoek zijn naar een authentieke ervaring.

Boek nu jouw winterzonvakantie naar Zanzibar

Ervaar de schoonheid en veelzijdigheid van Zanzibar zelf! Boek vandaag nog jouw reis naar deze idyllische winterzonbestemming en geniet van een onvergetelijke vakantie.