checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
06 februari 2024

Ervaar Afrika deze Winter: TUI's Dreamliner naar Zanzibar en Kenia!

Het is je vast niet ontgaan: Zanzibar is het afgelopen jaar een enorm populaire vakantiebestemming geworden. Daarom komt TUI met iets nieuws, namelijk hun eigen Dreamliner speciaal voor vluchten naar Zanzibar en Kenia!

De komende winter (2024-2025) vliegt de Boeing 787 twee keer per week naar deze bestemmingen, op maandag en donderdag. De vluchten vertrekken vanaf Amsterdam, dan wordt er een landing gemaakt in Zanzibar en vervolgens vertrekt het vliegtuig naar Mombasa. Het aanbod zal bestaan uit pakketreizen voor strandvakanties, diverse safari tours, rondreizen en ticket only.

Zanzibar heeft zich niet voor niets de laatste jaren ontwikkeld tot een favoriete reisbestemming met indrukwekkende groei. TUI prijst de betoverende stranden, de rijke geschiedenis van Stone Town en de gastvrije bevolking aan. Het kleine tijdsverschil van 2 uur maakt een reis naar Zanzibar extra aantrekkelijk. TUI benadrukt ook de mogelijkheid om een strandvakantie te combineren met een korte safari op het vasteland van Tanzania, op slechts een half uur vliegen.

Voor Kenia, een bekende vakantiebestemming met een lange geschiedenis als safariparadijs, biedt TUI diverse hotels, variërend van budget tot luxe all-inclusive resorts aan het strand van Mombasa. Met 48 wildparken biedt Kenia volop mogelijkheden voor onvergetelijke safaribelevenissen. Rondreizen zijn nu al te boeken, terwijl pakketreizen en losse vliegtickets binnenkort beschikbaar zullen zijn. Ben jij klaar voor dit avontuur?