checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
07 mei 2024

TUI introduceert speciale sportreispakketten voor Palma Marathon Mallorca

TUI onthult nieuwe sportreispakketten voor de TUI Palma Marathon Mallorca, die op zondag 20 oktober 2024 plaatsvindt. Dit evenement markeert de 20e editie van de marathon.

Vanaf 2024 is TUI de titelsponsor en exclusieve distributeur van de marathon. Deze samenwerking geldt voor de edities van 2024, 2025 en 2026, wat TUI's betrokkenheid bij de Balearen versterkt. Verwacht wordt dat meer dan twee miljoen TUI-reizigers in 2024 naar de Spaanse eilanden zullen reizen.

Ideale arrangementen voor families

De sportpakketten zijn geschikt voor zowel deelnemers als hun familie en vrienden. Naast de volledige marathon zijn er opties voor een halve marathon en een 9-kilometer race, wat het evenement geschikt maakt voor verschillende niveaus van hardlopers.

Unieke sportervaringen

Marco van der Vlies, Head of Groups, Incentives & Sports TUI Nederland, zegt: "Reizen en sport vormen een geweldige combinatie. Onze exclusieve pakketten maken de TUI Palma Marathon Mallorca tot een internationale, gezinsvriendelijke ervaring vol plezier en saamhorigheid."

TUI Sports regelt alles, van vluchten tot accommodatie en startnummers, zodat deelnemers zich kunnen focussen op hun sportieve avontuur. Boekingen voor de TUI Palma Marathon Mallorca zijn nu beschikbaar, met arrangementen vanaf drie nachten voor zowel deelnemers als meereizende supporters.

Vraag nu jouw persoonlijke reisaanbod aan

Ben je enthousiast over deelname aan de TUI Palma Marathon Mallorca en wil je jouw reis tot in de puntjes georganiseerd hebben? Klik hier om een offerte aan te vragen bij Lavida Travel en stel je eigen ideale marathonreis samen. Lavida Travel zorgt voor een zorgeloze ervaring van begin tot eind, zodat jij je kunt focussen op je avontuur!