checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het blogoverzicht
08 mei 2023

Heropening RIU hotels na renovatie

De RIU Hotelgroep renoveert deze zomer een aantal van haar hotels. In deze blog lees je welke accommodaties in de zomer van 2023 weer hun deuren openen na renovatie.

RIU Gran Canaria – Spanje – Gran Canaria

RIU Gran Canaria is een all-inclusive resort gelegen op het prachtige eiland Gran Canaria in Spanje. Het resort biedt een adembenemend uitzicht op de zee en beschikt over moderne kamers en suites met stijlvolle voorzieningen. Gasten kunnen genieten van een scala aan faciliteiten, waaronder zwembaden, restaurants, bars, een fitnesscentrum en een spa.

RIU Gran Canaria ligt dicht bij de stranden van Playa del Inglés en Maspalomas, waardoor gasten gemakkelijk kunnen genieten van watersporten en activiteiten op het strand. Het resort biedt ook een uitgebreid entertainmentprogramma en activiteiten voor kinderen, waaronder een kidsclub en een speeltuin.

De omgeving van het resort biedt ook tal van bezienswaardigheden, zoals de duinen van Maspalomas en de lokale markten en winkels. RIU Gran Canaria is de perfecte keuze voor gasten die op zoek zijn naar een all-inclusive vakantie op een prachtige locatie met tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen.

In augustus 2023 zal RIU Gran Canaria na renovatie van de gemeenschappelijke ruimtes, kamers en nieuwe diensten een frisse en ruimtelijke uitstraling bieden, waarbij de comfort van de gasten centraal staat. Uiteraard omvat deze renovatie ook optimalisatie van energie-efficiëntie, afvalbeheer en waterverbruik.

RIU Caribe – Mexico – Cancun

RIU Caribe is een all-inclusive resort gelegen in Cancun, Mexico, dat zich onderscheidt door zijn idyllische strandlocatie en uitstekende faciliteiten. Het resort beschikt over ruime en comfortabele kamers met moderne voorzieningen en biedt tal van faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf, waaronder verschillende zwembaden, restaurants, bars, een fitnessruimte en een spa.


RIU Caribe heeft een uitgebreid aanbod aan activiteiten en entertainment voor alle leeftijden, van watersporten tot livemuziek en shows. Het resort biedt ook diverse excursies naar de prachtige omgeving van Cancun, zoals de archeologische vindplaatsen van Tulum en Chichen Itza, of het verkennen van de nabijgelegen natuurlijke parken.Het resort ligt op korte afstand van de bruisende stad Cancun, waar u kunt genieten van lokale markten, winkels en het nachtleven. RIU Caribe is de perfecte bestemming voor wie op zoek is naar een ontspannen, all-inclusive vakantie met tal van activiteiten en bezienswaardigheden om te verkennen.

In augustus 2023 opent RIU Caribe haar deuren weer na renovatie.


RIU Palace Macao – Dominicaanse Republiek – Punta Cana

RIU Palace Macao is een luxueus 5-sterren resort in Punta Cana, gelegen aan de prachtige stranden van de Dominicaanse Republiek. Bij RIU Palace Macao kom je onder de palmbomen helemaal tot rust, het is namelijk een Adults Only resort.

Het resort beschikt over stijlvolle en ruime kamers en suites, tal van faciliteiten zoals een groot buitenzwembad, een fitnesscentrum en een spa. Daarnaast zijn er verschillende restaurants die heerlijke gerechten aanbieden uit de internationale en lokale keuken. Het resort ligt op een steenworp afstand van het witte zandstrand en de kristalheldere zee, waar je kunt genieten van diverse watersportactiviteiten.

Ook zijn er veel bezienswaardigheden in de buurt, zoals de stranden van Bavaro en lokale markten en winkels. RIU Palace Macao biedt alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en comfortabele vakantie, ideaal voor wie op zoek is naar een exclusieve en stijlvolle vakantie in het hart van de Dominicaanse Republiek.
September 2023 verwelkomt RIU Palace Macao haar gasten weer na renovatie.