checkLaagste prijsgarantie
checkBeste online reisbureau
Terug naar het nieuwsoverzicht
05 maart 2024

Corendon breidt uit: nieuwe bestemmingen vanaf Maastricht

Deze zomer voegt Corendon twee nieuwe Spaanse bestemmingen toe aan hun reisaanbod vanaf Maastricht Aachen Airport. Vanaf 26 mei kunnen reizigers wekelijks op zondag naar het zonnige Malaga vliegen, gevolgd door wekelijkse vluchten op de woensdag naar het populaire Mallorca vanaf 5 juni. Beide routes blijven beschikbaar tot half augustus, uitgevoerd met het comfortabele Airbus A320-vliegtuig.

Gratis parkeren
Een aangename verrassing voor passagiers: vanaf 1 juni kunnen zij gratis parkeren op de nieuwe parkeerplaats van de luchthaven. Dit aanbod geldt niet alleen voor de nieuwe Spaanse bestemmingen, maar ook voor andere routes die Corendon aanbiedt vanaf Maastricht Aachen Airport.

Gunay Uslu, CEO van Corendon, deelt haar tevredenheid over de boekingen vanaf Maastricht Aachen Airport. Ze benadrukt de groei ten opzichte van vorig jaar, waar renovatiewerkzaamheden tijdelijk invloed hadden op de boekingen. Uslu wijst er ook op dat deze uitbreiding niet alleen Limburgse reizigers ten goede komt, maar ook Belgische vakantiegangers die gebruik kunnen maken van deze regionale luchthaven.

Veel vraag naar Malaga en Mallorca
De keuze voor Malaga en Mallorca komt voort uit de wensen van vele Limburgse vakantiegangers. Volgens Dean Boljuncic, Head of commercial development van Maastricht Aachen Airport, stonden beide bestemmingen hoog op het verlanglijstje van de (EU)regionale inwoners. Met ruim 315.852 zoekopdrachten voor Malaga en meer dan 200.000 voor Mallorca tussen oktober 2022 en 2023, is deze uitbreiding een antwoord op de sterke vraag naar populaire vakantiebestemmingen in de regio.

Toekomstige ontwikkelingen
Naast de nieuwe Spaanse routes vliegt Corendon ook naar andere geliefde bestemmingen vanaf Maastricht, zoals Antalya, Burgas, Kreta en Zakynthos. Dean Boljuncic benadrukt dat er gesprekken gaande zijn met huidige en potentiële partners voor verdere ontwikkelingen, waardoor de luchthaven nog beter kan inspelen op de behoeften van reizigers in de regio.